7 Temmuz 2012 Cumartesi

Avengers Dağıldı

Herşey, öldü sanılan takım üyesinin ölümden dönmesi ile başladı ve bittiğinde Avengers hakkında bildiğiniz hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Dünyanın En Güçlü Kahramanları etraflarındaki şok edici trajedi ile mücadele ederken takım tarihinin en kötü gününü yaşıyorlar. Bunun arkasında kim ve neden var? Takım parçalanacak mı? Kim Avengers’ın en büyük düşmanının ellerinde hayatını kaybedecek? Gelmiş geçmiş bütün Avengers tehlikede... istisnasız hepsi!


HER SON BİR BAŞLANGIÇTIR.
Yaklaşık olarak kırk seneden beri devam eden ve Marvel’ın en popüler serilerinden biri olan Avengers yani türkçesi ile İntikamcılar, Brian Michael Bendis’in uzun soluklu projesinin ilk aşaması olarak 500, 501, 502, 503 ve Final özel fasikülleri ile dağılıyor ve belkide Marvel evreninin en büyük olaylar zincirinin ilk halkasını oluşturuyor. İşte karşınızda Avengers: Dağıldı.

Brian Michael Bendis’in Marvel için hazırladığı olaylar dizisi, Avengers Dağıldı ile başlayıp mutantlar için en önemli olay olarak değerlendirilebilecek House of M ile devam ediyor. Hemen hemen aynı dönemlerde yaşanan Gizli Savaş ve The New Avengers’ın kuruluşu da Avengers Dağıldı olmadan biraz olsun eksik kalıyor.
The New Avengers’ın ciltlerinde bir çok gönderme yapılan Avengers Dağıldı bir geri dönüş niteliğinde olduğundan ve Marmara Çizgide yayınlanacak olan House of M için bir tamamlayıcı nitelik taşıdığından okunması olmazsa olmaz bir macera.
Kesinlikle okuyunuz.

Avengers Dağıldı temmuz ayı içerisinde raflardaki yerini alacak, online alışveriş için: Gerekliseyler

0 yorum:

Yorum Gönder